top of page

Varstvo osebnih podatkov

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Ta pravilnik o varstvu podatkov opisuje, kako se vaši osebni podatki zbirajo, uporabljajo in obdelujejo, ko obiščete www.trata-krsko.si (»spletno mesto«).

KDO ZBIRA IN OBDELUJE OSEBNE PODATKE?

Trata Krško se zavzema za zaščito vaših osebnih podatkov. Zato je zbiranje in obdelava osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov, zlasti z GDPR. Trata Krško zbira in obdeluje osebne podatke samo za lastno evidenco in jih ne deli s tretjimi osebami.

Podatki o podjetju in kontakt:
 

Trata Krško - Toni Tomše s.p.

DŠ: 51185318

Matična številka: 3777707000

Tel.: 031 706 901

E-pošta: info@trata-krsko.si

OBDELAVA PODATKOV NA SPLETNEM MESTU

Podatki, zbrani ob obisku spletnega mesta, se obdelujejo za naslednje namene:

  • Analiziranje uporabe spletnega mesta (piškotki, IP naslov, država). Za zbiranje in obdelavo informacij o sejah lahko uporabljamo programska orodja, vključno z odzivnim časom spletnega mesta, dolžino obiskov določenih strani in informacijami o interakciji s stranmi.

  • Prilagajanje spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje.

  • Ciljno oglaševanje.

  • Remarketing.

 

DRUGI OSEBNI PODATKI

Zbiramo lahko tiste vaše kontaktne podatke, ki ste jih prosto dali z vašim soglasjem. Ti podatki (ime in e-pošta) se uporabljajo za namene vzpostavitve stika z vami in komunikacijo z vami. Soglasje lahko kadar koli umaknete tako, da nas kontaktirate po e-pošti.

VAŠE PRAVICE

Če ste evropski rezident, imate pravico dostopati do osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, in zahtevati, da se vaši osebni podatki popravijo, posodobijo ali izbrišejo. Če želite uveljaviti to pravico, nas kontaktirajte preko zgornjega e-poštnega naslova.

HRAMBA OSEBNIH PODATKOV

Podatki, ki jih obdelujemo na podlagi vašega soglasja, se shranjujejo, dokler svojega soglasja ne umaknete. Piškotki se shranijo do konca njihove življenjske dobe, razen če jih prej izbrišete. V vseh drugih primerih se vaši osebni podatki hranijo do konca zakonskih rokov hrambe.

SPREMEMBE V PRAVILNIKU

Ta pravilnik lahko občasno posodobimo, zato prosimo, da ga redno pregledujete. Vse spremembe bodo vidne tukaj.

 

bottom of page